GreenGrows spletna trgovina  je zrastla  iz ljubezni do zelenega rastja, iz ljubezni do življenja, do stika z naravo in prostega časa.
In to ljubezen želimo deliti tudi z vami!

GreenGrows spletna trgovina vam  predstavlja izbor očarljivih zelenih sobnih rastlin, ki so v naše notranje prostore emigrirale iz oddaljenih toplih krajev. Naše rastline so ustrezno udomačene, saj so vzniknile in zrastla v ”ujetništvu” – rastline dobavljamo pri priznanih evropskih vrtnarijah ali pa vzgajamo sami.

Ker verjamemo, da je skrb za zeleno odlična in plemenita potrata časa, bomo začetno ponudbo nadgrajevali s ciljem celostne palete izdelkov za urbane vrtnarje. Vzgojo in skrb za rastline, tako notranje kot zunanje, bi radi predstavili kot način življenja, kot sproščujoč konjiček, s katerim kljub zbiranju in nabiranju ne škodi o naravi, temveč jo vnašamo v svoja bivališča.

V GreenGrows prisegamo na zeleno pa ne zgolj na listih naših rastlin, temveč tudi z izborom dobaviteljev, v naši vzgoji ter pri pakiranju in dostavi. Nakup v GreenGrows spletni trgovini je zato čudovita potešitev (pra)želje po kopičenju, brez občutka krivde in strahu pred globalnim segrevanjem.

Zelene sobne rastline so najbolj trajnostna dekoracija prostorov.  Vzgoja zelenih sobnih rastlin je okolju prijazna, nekaj negativnega učinka imata le transport in embalaža pa še pri slednji lahko z izborom materialov negativni učinek zmanjšamo.

Zelene sobne rastline so seveda v popolnosti razgradljive, niso preizkušane na živalih in so primerne tudi za vegane.

Prav vsaka kupljena rastlina bo obogatila vaše življenje bolj kot bo osiromašila vašo denarnico – ta trajnosten okras bo molče čistil zrak, poslušal in ohranil skrite vse vaše skrivnosti, skrb za rastlino pa vam bo omogočil neskončne možnosti prakticiranja čuječnosti….

GreenGrows spletna trgovina predstavlja izbor zelenih sobnih rastlin uveljavljenih evropskih vrtnarij in lastne vzgoje.
V GreenGrows prisegamo na zeleno – na listih naših rastlin, v naši vzgoji in v  izboru dobaviteljev ter pri pakiranju in dostavi.
Želimo vam približati način življenja, sproščujoč konjiček ter trajnostno nakupovanje brez občutkov krivde, saj so
 zelene sobne rastline so najbolj trajnostna dekoracija prostorov.  Vzgoja zelenih sobnih rastlin je okolju prijazna, Zelene sobne rastline so seveda v popolnosti razgradljive, niso preizkušane na živalih in so primerne tudi za vegane.

GreenGrows

Kupite rastlino, vzgojite rastlino,
delite kupljeno rastlino s prijatelji, podtaknite rastlino,
podarite rastlino,
in kakšno kdaj tudi utopite zaradi preveč ljubezni.
Dobrodošli pri GreenGrows!